info@playtennis.nl+31 6 33 68 87 51+31 6 81 53 71 78
DLTC Drachten

De Drachtster Lawn Tennis Club is een van de grootste verenigingen van de 3 noordelijke provincies. De vereniging is opgericht op 12 juni 1922 en bestond in 2012 dus al 90 jaar. Onze vereniging telt ongeveer 600 leden, rond de 500 senioren en 100 junioren. Op het tennispark “De Folgeren” zijn momenteel 20 banen, waarvan 15 verlichte buitenbanen (11 gravel, 2 kunstgras en een playground met 5 mini-veldjes en een oefenmuur) en (sinds 1977) een tennishal met 5 banen bedekt met velourstapijt. Tevens heeft DLTC in deze hal de beschikking over kleedgelegenheid, kantine, bestuurskamer en een trainerslocatie.

Het tennispark ” De Folgeren” is eigendom van onze vereniging. DLTC is een vereniging waar zowel op “prestatie” gerichte leden (competitie, toernooien) als de meer “recreatieve” leden ruimschoots aan hun trekken komen. Hiervoor zijn naast het bestuur vele commissies actief, die het gehele jaar door diverse activiteiten, zowel binnen als buiten het park, organiseren. De organisatie wenst iedereen heel veel tennisplezier toe bij DLTC.

TC Lauswolt

Wij zijn een tennisvereniging op een hele mooie locatie in Beetsterzwaag. Onze actieve en gezellige vereniging bestaat sinds 1957. We hebben een gemêleerd ledenbestand van zo’n 250 leden waarin alle leeftijden zijn vertegenwoordigd.
5 gravelbanen met de nieuwste ledverlichting. Een mini court + muurtje.

Hou je van tennis, zoek je een gezellige vereniging met leuke mensen kom dan eens langs. Op de maandag en vrijdagavonden zijn onze toss avonden of geef je op voor Maak Kennis met Tennis. Je bent van harte welkom!
Voor vragen kun je altijd terecht op onze website.
www.tclauswolt.nl